Hatha jóga

Kőszegi Éva vezetésével
Jelentkezem

A hatha-jóga irányzatok a testgyakorlás útján közelítik meg a jóga végső célját, az elme lecsendesítését. A testgyakorlással járó jóga bármely formáját tehát hatha-jógaként értelmezhetjük.
A célt a test és a lélek megtisztítása, az ellentétes hatások egyensúlyának megteremtése.

A testhelyzetek (ászanák) fejlesztik a gyakorló képességét, hogy képes legyen huzamosabb ideig kényelmesen ülni, amire a meditáció közben lesz szükség. Az ászanák megnyitják az energiacsatornákat és a pszichikus központokat. A magasabb tudatosság elérésének eszközei, és egyben szilárd alapot teremtenek a test, a légzés, és az elme működésének felderítéséhez.
A test feletti uralom kifejlesztésével az elmét is irányíthatjuk. Ezért az ászanák gyakorlása a legfőbb a hatha jógában.

Az óráimon az ászanák gyakorlása mellett hangsúlyt kapnak a légző-, valamint a relaxációs gyakorlatok, amelyek együttesen támogatják a meditációs gyakorlatokhoz szükséges kényelmes és stabil testhelyzet, és a koncentrált állapot megteremtését.

Kőszegi Éva

1996 óta rendszeres jógagyakorló vagyok, nyolc éve csoportos és egyéni jógaórákat tartok, jógatáborokat vezetek.

Mind a rendszeres gyakorlás, mind pedig az oktatás terén az elmúlt hosszú évek során szerzett tapasztalataim, alapján hiszem, hogy a jóga gyakorlása szebbé, szeretettelivé teszi a mindennapokat, utat nyit az örömtelibb, békésebb élet, a testi-lelki harmónia megteremtése felé.

Részletek

Első óra: 2018.10.09.

KEDD és CSÜTÖRTÖK
08:00 – 09:30 – HATHA jóga, hogy jól induljon a reggel
17:30 – 19:00 – HATHA jóga

Díjak
reggeli jóga: 2.000 Ft
délutáni jóga: 2.200 Ft

A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezz a szolgáltatásra!

2 + 9 =

Kovalóczy Anna

+36 30 396 11 92

Spirit Központ

1023 Budapest,
Árpád fejedelem útja 3-4. III/1.
kapucsengő: 123

Közösségünk

Kövess minket a közösségi oldalakon és értesülj első kézből az ujdonságokról!