Kineziológia, életvezetési tanácsadás szülőknek

Jelentkezem

A kineziológus oklevél megszerzése után elvégeztem a Károli Egyetemen a pszichológia alapszakot, majd a fókusz módszer önismereti képzést, és Reiki energiagyógyászatot is tanultam. Számomra mindez teszi kerekké azt, amit nyújtani tudok. Ez nem pszichoterápia, hanem stresszoldó tanácsadás és energetikai kezelés. Töltődés, átlátás, előre lépés, mindennapokban hasznosítható gyakorlatok és relaxáció, amely válaszokat hoz.

Mikor fordulj hozzám?

  • Töltődni szeretnél, tiszta energiával és más szemlélettel, új eszköztárral fordulni a mindennapok kihívásai felé. Csak abból tudunk adni, amink van. Üres tankkal nehezen boldogulunk.
  • Gyermeknevelési kérdésekben, elakadásokban is fordulhatsz hozzám bizalommal. Konfliktusok, nem evés, nem alvás, szobatisztaság, óvodai beszokás, hiszti kezelés… mindenre van megoldás!

Kovalóczy Anna

Szeretettel köszöntelek a Spirit Világban. Gyermek jóga és relaxáció órával, Gyermek és serdülő egyéni stresszoldással és felnőtt kineziológia kezelésekkel várlak Benneteket!

Szülőként a saját belső gyermekünkkel való kapcsolat tudatosítása, gyógyítása is a feladatunk, feledett vagy fájó emlékeink oldása adhat kulcsot a saját gyermekünkkel való kapcsolat minőségi javulásához. Magam is átmentem ezen az úton, a most már 4 éves kisfiammal.

Részletek

Részvételi díj: 8.000 Ft / 60 perc

A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezz a szolgáltatásra!

11 + 6 =

Kovalóczy Anna

+36 30 396 11 92

Spirit Központ

1023 Budapest,
Árpád fejedelem útja 3-4. III/1.
kapucsengő: 123

Közösségünk

Kövess minket a közösségi oldalakon és értesülj első kézből az ujdonságokról!