Kovalóczy Anna

Szeretettel köszöntelek a Spirit Világban. Gyermek jóga és relaxáció órával, Gyermek és serdülő egyéni stresszoldással és felnőtt kineziológia kezelésekkel várlak Benneteket!

11 éves tapasztalatom van a gyerekek tanításában. Dolgoztam angol magánóvodában, gyermek nyelviskolában, thaiföldi és izlandi iskolában is. Az évek során egyre inkább észrevettem magamon, hogy a nehezebben kezelhető és érzékenyebb, visszahúzódóbb gyerekekkel is hamar megtalálom a közös hangot. A gyermekek lelkével való foglalkozás egyre fontosabb lett a tanítás mellett, ezért szereztem pszichológia alapdiplomát, 2014-ben Viselkedéselemzőként végeztem a Károli Egyetemen.

A gyermekjóga, reiki, fókusz módszer és kineziológia tanfolyamok elvégzése további kapukat nyitott, ötleteket és eszközöket adott a kezembe, hogy a gyermekek, tinédzserek testi-lelki fejlődését segíthessem és természetesen, hogy a saját önismeretemet is fejlesszem. Szülői konzultációkat is tartok és felnőtt stresszoldást, elsősorban szülő-gyerek kapcsolat témában.

Szülőként a saját belső gyermekünkkel való kapcsolat tudatosítása, gyógyítása is a feladatunk, feledett vagy fájó emlékeink oldása adhat kulcsot a saját gyermekünkkel való kapcsolat minőségi javulásához. Magam is átmentem ezen az úton, a most már 4 éves kisfiammal.

Tanulmányaim

Nemzetközi kommunikáció szak BA
(Budapesti Metropolitan Egyetem) – 2008

Kineziológia
(oktató: Rózsás Áron) – 2009

Gyermek angol tanár
(Helen Doron Nyelviskola képzései) – 2009-2011

Reiki energiagyógyászat
(oktató: Novák Lajos) – 2010

Fókusz módszer önismereti alapképzés
(oktató: Kántor Árpád és Szilágyi Vera) 2012

Gyermek jóga tanár
(oktató: Csíki Mariann) 2013

Viselkedéselemző, pszichológia BA szak
(Károli Gáspár Református Egyetem) 2014