Pataki Ágnes

Pataki Ágnes vagyok. Coach, tréner, masszőr, tanító. 17 éve foglalkozom emberekkel, adom át tudásom.

Több módszert alkalmazok, amely szimpatikus, azzal tudok segíteni. Alább olvashatod a lehetőségeket velem.

Párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás során olyan pároknak tudok segíteni, akik változtatni szeretnének közös megegyezéssel. Valamilyen traumán estek át, megváltozott életkörülményeik miatt elvesztették a harmóniát, esetlegesen megújulni szeretnének, frissíteni a kapcsolatukat. Ez egy folyamat (minimum 6 alkalom), amelyet figyelemmel kísérek, gyakorlatias tanácsokkal segítek. Közös célunk a harmonikus kapcsolat megteremtése. Az első ülés után döntjük el, hogy együtt tudunk e dolgozni. Az ülések során a Dr. Mészáros Ádám tréningjén tanultakat és saját tapasztalataim alkalmazom. Egy alkalom kb 3 órás.

Önismereti tréninget ajánlom azoknak, akik életük bármely területén elágazáshoz értek, döntés előtt állnak, fejleszteni szeretnék Önmagukat, reális önismeretre törekednek. Célunk a testi-lelki egyensúly és a szeretetteljes környezet megvalósítása, Saját egyéniségedre szabottan keresünk módszert és gyakorlatias technikákat. Egy alkalom 60 perces.

LEMangURIA mozgásterápia és masszázst ajánlom csodálatos lélektánc gyógyító hatása mellett, energetizáló, frissítő, regeneráló, sejtmegújító, harmonizáló hatása miatt is. Olyan érzés, mintha a masszázságyon fekve megtáncoltatná valaki a tested. A masszázs egy egyedi melegolajos kezelés, érintésterápia. A test-lélek-szelem szintjén hat egyszerre, ahol minden meridiánpontot érintek. Kismamák, gyermekek részére is szeretettel ajánlom. A LEMangURIA Tánc Tanodában ismertem meg a lélektáncot és a masszázst, több, mint 4 éve alkalmazom. A masszázs alkalmanként 60 perces.

Művészetterápiákat komplexen használom. A mozgás-, képző-, zene- és biblioművészet területein egyénileg és csoportok részére is tartok foglalkozást. Egyéni terápiát rehabilitálás után is javasolják, autoimmun betegségeknél, trauma feldolgozásakor. Jelenleg Szocio/Művészetterapeuta képzésben veszek részt, és beteg gyermekeknek rendszerint segítek tudásommal. Egy alkalom 90 perc.

Tanítom a LEMangURIA HAt Alma energiagyakorlatok elsajátítását, ahol testtudatosságod erősítheted, kapcsolódsz Önmagaddal.

A Kehely tisztítást is tanítom, ahol könnyen megtanulható saját magad feltöltése a mindennapi használatban is.

Elérhetőségek

+36 30 638 07 38
agnes.coach.trener@gmail.com