Specht Szabina

Szeretettel köszöntelek, a nevem Specht Szabina, alternatív lélekterapeutaként tevékenykedem.

Több éve járom az önismeret útját, ahol az intuíciómra hallgatva olyan módszereket sikerült elsajátítanom, melyek segítségével eddigi ismereteim szerint, a leghatékonyabb lelki támogatást vagyok képes nyújtani.

Kezdetben a Lélekkulcs, később a Theta Healing, majd a Source Memory Healing technikáját sajátítottam el.

Mindig kiemelkedő hangsúlyt fektetek arra, hogy önmagamat folyamatosan fejlesztve váljak hiteles segítővé, aki a feltétel nélküli, tiszta szeretet terében mutatja a következő lépést.

A fő vonal az életemben a meditáció, akár egyéni konzultációról van szó, akár csoportos foglalkozásokról.

Abban hiszek, hogy akkor sikeres egy terápia, ha te magad látod meg a problémád kiindulópontját, ez pedig akkor a leginkább lehetséges, ha te magad újra át is éled azt. Hiába is próbálná bárki más megmondani neked, hogy mit tégy, merre haladj, akkor érzed a sajátodénak, ha valóban benne vagy. Így alkotja a terápia szerves részét a meditáció, ami nem egy tétlen állapot, hanem egy nagyon is aktív, teremtő tevékenység, ahol lehetőséged nyílik akár azonnal megváltoztatni az életed.

Legyen szó bármilyen életterületről, ha úgy érzed elakadtál, nem látod a következő lépést, akkor keress bizalommal, és amíg úgy érzed szükséged van rá, addig ott leszek, segítek, fogom a kezed.

Ne feledd, az első lépés a legnehezebb, de ha már eddig eljutottál, miért adnád fel?

Bármilyen kérdésed van keress bizalommal, szeretettel várom.