Az ayurvéda szépségterápia visszaállítja bőrünk és testünk ragyogását. Az intenzív kezeléstől új lendületet kap a bőr ha már érett vagy  a környezeti hatásoktól igénybe vett. A masszázs által felüdülést és vitaminokat kap minden bőrsejt. Az előnyük, hogy intenzíven hidratálja és méregteleníti a testet, helyreállítja a dhosak egyensúlyát.

Az ayurvéda úgy véli, hogy az elme a test és a lélekharmóniája adja az ember szépségét. megfelelő étrenddel és életvitellel ez a szépség sokáig fenntartható. Ahhoz, hogy ezt az egyensúlyt még jobban erősíthessük ajánljuk az ayurvéda szépség és fiatalító terápiákat.

Mukhabhyanga – arcmasszázs a fiatalabb, egészségesebb megjelenésű bőr elérése érdekében. Elősegíti a bőrszövet megújulását és javítja az izomtónust, segít megtartani a bőr természetes nedvességét.

Időtartama: 30 perc vagy 50
Ára: 5.000,-

Masszázsterápia – gyógynövényes masszázs ayurvéda aromaolajjal amely megfelel a bőr típusának

Időtartama: 60 perc
Ára: 11.000,-

Madar Vivek

Madar Vivek

Bőrradír kezelés – Speciális növényi cserjével történő teljes testradírozás, amely segíti az elhalt hámsejtek távozását, eltünteti a striákat, halványítja a terhességi csíkokat

Időtartama: 60 perc
Ára: 11.000,-

Hidratáló kezelés – speciális hidratáló krémmel történő masszázs, mely természetes alapanyagokkal segít visszaállítani a bőr nedvességét, fiatalos rugalmasságát

Időtartama: 60 perc
Ára: 11.000,-

Ayurvéda szépség csomag terápia – Egyedülálló bőrfeszesítő pakolás. Megfiatalodik, felfrissül a teljes test.

Időtartama: 60 perc
Ára: 13.000,-