A KRISTON INTIM TORNA® (KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszüntesse vagy csökkentse.

A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

Szabó Luca vagyok, Kriston Intim Torna® Tréner. 2013-ben kerültem kapcsolatba a Kriston módszerrel, miután diagnosztizálták nálam a sclerosis multiplex autoimmun betegséget. Először csak az SM-el járó tünetek miatt jelentkeztem Kriston Andrea alaptanfolyamára, de az órák végén már tudtam, hogy ez az én utam. A gyakorlásokat követően már rövid időn belül olyan változást éltem meg, ami hihetetlen módon javított az addigi életminőségemen.

2014-en sikeres vizsgát tettem, mint Kriston Intim Torna® Tréner. Célom, hogy megosszam azt a tudást és elkerülhetetlen sikerélményt, amit a módszer biztosít.

Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt egy olyan körben lenni, ahol olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.

Szabó Luca

Szabó Luca

KIT tréner

Kriston Intim Torna®

“Saját természetünk megélése szolgálja legjobban az egészségünket.”

A 12 órás tanfolyamról

Időpontja: hétvégén / szombat-vasárnap / 6-6 óra / 9.00-15.00 óra között – mindkét nap
Létszám: minimum 3 fő, maximum 8 fő
A tanfolyamra előre bejelentkezés szükséges!

A tanfolyam végén mindenki egyénre szabott tréninget kap állapotának megfelelően és hanganyagos cd-t az otthoni gyakorláshoz.

Részvételi díj: 26.000,- Ft / fő
(a cd árát is tartalmazza)