Szolgáltatások

 

Stretching-meditáció

Képzeljük el, ahogy egy régen lezárt lakásban kitárjuk az ablakokat. Beárad a friss levegő, a fény és elárasztja a beszürkült, poros szobákat, és kisöpri az áporodott szagot a helyiségekből.

Valami ilyenhez tudnám hasonlítani azt, amikor az ember a sok apró, felületes, kapkodó levegő után elkezd mélyeket lélegezni.

Stretching órán kb. 30-34 gyakorlatot végzünk, melyeket 3-szori ismétléssel, mély be-kilégzéssel hajtunk végre. Ez 90-102 mély levegővételt jelent az egy óra alatt.

Hangfürdő

Stresszes vagy? Nem találod a helyed? Úgy érzed, nem tudsz kikapcsolódni a hétköznapok taposómalmából?

Ajánlunk neked egy rendkívüli lehetőséget, ahol kellemes, támogató környezetben megtapasztalhatod a tibeti hangtálak rezgéseit, harmonizáló hatását.

Egyéni hangmasszázs

A hangterápia az úgynevezett csakrákat, vagyis a test energiaközpontjait is megtisztítja. Egy kezelés után újra frissnek és energikusnak érezzük magunkat.

A hangterápia azért kiváló módszer a lazításra, mert a hangtálak hangja és rezgésének együttese segít úgynevezett alfa-állapotba juttatni elménket, mely gyakorlatilag az elalvás előtti fázis.

Masszázs

A masszázst, mint fogalmat ismerjük, hiszen ha valamely testrészünk fáj, ösztönösen nyomkodjuk, dörzsöljük azt. Ám a masszázs ennél sokkal több, egy az ősidőkből hozott ösztönös és tudományos művelet.

Kismama jóga

A kismama jóga segít a várandóság alatt, felkészíti a testet a szülésre.

Sokak egyedül maradnak a kérdéseikkel, de az óráimon tabuk nélkül tudunk beszélni bármiről, mi több megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat.

Kvantumgyógyítás

A tudatosság, éber tudat, ébredj tudatodra, ma mindennapi kifejezésnek számítanak, akár pl. a vásárlással kapcsolatban is, ugyanakkor a szavakon nem mindig ugyanazt értjük. A kvantumgyógyítással összefüggésben mit jelentenek? Tudatosság, tudatosodás, amikor felébredsz a Tudatoságodra, akkor ráébredsz, hogy nem csak az a test és elme vagy amit eddig hittél magadról.