Egyéni hangmasszázs

Egervári Lillával
Jelentkezem

A Himalája csúcsain élő népek ritkán küzdenek a nyugati embert érintő stresszel. A feszültségoldásra már több mint 5000 évvel ezelőtt kidolgoztak egy hatásos módszert. Egy német fizikus, Peter Hess húsz évig tanulmányozta a keleti országok csodás módszerét, a hangterápiát, hogy annak rejtelmeit a nyugati civilizációval is megismertesse.

A hangterápia mindenki számára hatásos módszer, aki szeretne megszabadulni az őt érő stressztől vagy fizikai fájdalomtól. A kezelés teljesen veszélytelen, és nagyon kellemes élmény. A páciens kényelmes öltözékben felfekszik egy ágyra, ha kell, betakarják, hogy ne fázzon.

A terápia első szakasza hason fekvésben zajlik, csukott szemmel. A terapeuta ekkor megszólaltatja a fantasztikus, szinte simogató, akár több percig is hangot adó tálak egyikét. Egyesek azonnal ellazulnak, mások képeket is látnak maguk előtt: régi emlékek, élmények, esetleg álmok részleteit idézik fel.

Majd a hangtálak a testre kerülnek, és ott rezegnek tovább, miközben a gyógyító hang végighullámzik a testen.

A hangterápia úgy hat szervezetünk energetikai rendszerére, mint egy tóba dobott kő a víz mozgására. Amikor a kő belepottyan a vízbe, és szabályos, koncentrikus köröket alkotva felkavarja azt, végül elér távolabbi pontokhoz. Így érinti meg a hangrezgés sejtjeinket is. A testre helyezett hangtálak az ütés hatására rezegni kezdenek, a rezgés bejut a testbe is. Mivel szervezetünk kétharmada folyadékból áll, a rezgés könnyen továbbterjed, míg eléri testünk csaknem minden sejtjét. Ha a testben energiablokkok keletkeznek, melyek oka lehet fizikai fájdalom vagy lelki probléma, a hangrezgés megakad egy rövid időre, majd továbbáramlik.

A hangterápia az úgynevezett csakrákat, vagyis a test energiaközpontjait is megtisztítja. Egy kezelés után újra frissnek és energikusnak érezzük magunkat.

A hangterápia kiválóan hat derék-, hát- és vállfájdalom esetén, így különösen ajánlott az ülő-, illetve állómunkát végzők számára. A hangterápia azért kiváló módszer a lazításra, mert a hangtálak hangja és rezgésének együttese segít úgynevezett alfa-állapotba juttatni elménket, mely gyakorlatilag az elalvás előtti fázis.”

Mikor alkalmazható a hangterápia?

Feszültségek, migrén elűzésére; izomfájdalmak, görcsök enyhítésére, immunerősítésre; érzelmi blokkok oldására; emésztési zavarok orvoslására; keringési zavarok, magas vérnyomás stb.kezelésére.

Ellenjavallatok:

szívritmus szabályozóval élők számára
epilepsziára hajlamosok számára
lázas vagy akut gyulladásos állapotban
terhesség első trimeszterében

Az egyéni kezelést egy rövid beszélgetés előzi meg, ahol feltérképezzük a test állapotát, problémás területeket.
A kezelés időtartama: kb. 1 -1,5 óra

Részletek

Bejelentkezés péntek délutánokra lehetséges, 14 órától.

Egervári Lilla Peter Hess hangmasszőr
+36 70 776 69 69

Ár: 9.000 Ft

A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezz a hangmasszázsra!

Jelentkezz a hangmasszázsra az alábbi űrlap segítségével, vagy Egervári Lillánál a +30 70 776 6969-es telefonszámon.

6 + 10 =

Zlatzky Anna

+36 1 269 8211
+36 30 396 11 92

Spirit Központ

1023 Budapest,
Árpád fejedelem útja 3-4. III/1.
kapucsengő: 123

Közösségünk

Kövess minket a közösségi oldalakon és értesülj első kézből az ujdonságokról!