Kvantumgyógyítás

egyéni terápia
Jelentkezem
A tudatosság, éber tudat, ébredj tudatodra, ma mindennapi kifejezésnek számítanak, akár pl. a vásárlással kapcsolatban is, ugyanakkor a szavakon nem mindig ugyanazt értjük. A kvantumgyógyítással összefüggésben mit jelentenek? Tudatosság, tudatosodás, amikor felébredsz a Tudatoságodra, akkor ráébredsz, hogy nem csak az a test és elme vagy amit eddig hittél magadról. Szó szerint felébredsz arra, hogy a Tudatosságod ezeken túl, ezeken felül, sőt szinte ezektől függetlenül létező, a mindig jelenlévő Megfigyelő. Ez a Megfigyelő tanúja az egész, ebben a testben töltött életednek, minden percednek és amikor az Ego (jelen értelemben az épített személyiséged) pillanatokra visszavonul, meg is figyelheted, hogy Te a gondolataid mögött meghúzódó állandó Tudatosság vagy.

A kvantumgyógyításban ebből a Tudatosságból kiindulva teremtünk lehetőséget arra, hogy az életünkben létrejött “békétlenségek”, feszültségek, blokkok, betegség tünetek kijavítódjanak. A kvantumgyógyítás egy nagyon gyors és finom módszer. Sok irányzata van, a legismertebbek a Mártix energetika, kétpontozásos módszer, Kvantumérintés, Kahi-Healing stb.

Jómagam 30 év tapasztalata és képzése során ezek közül a módszerek közül a Kahi-Healing koncepcióját sajátítottam el Master szinten. Ezen kívül Légzésterapeuta, Théta healing konzulens, Acces Bars kezelő, Holisztikus masszázsterapeuta, Szellemi gerincfelépítés terapeuta képesítéseim és egyéb, oklevéllel nem dedikált készségeim állítom immár 30 éve a hozzám forduló emberek szolgálatába.

A mindennapi praxis során változott a kezeim között ez a koncepció és mára az általam eddig tanult módszerek is beépültek a napi munkámba, így összefoglalva a módszerek összességét, Kvantumhealing-nek neveztem el.

A kliens akár beszélgetés és a helyzete boncolgatása nélkül is igénybe veheti a kezelést, hiszen a kvantummezőben mindenképpen helyreáll a rend, ha tudok róla, hogy hol van a probléma, ha nem.
Ettől függetlenül a találkozás – amennyiben a kliens másképpen nem kéri- egy feltáró, ismerkedő beszélgetéssel, a kronobiológiai markerek megbeszélésével és a teljes energiaprofil felállításával, valamint 2 fajta számítógépes állapotfelméréssel kezdődik. Ennek alapján beszéljük meg az általam ajánlott kezelési tervet és azt, hogy az hogyan zajlik.

A Kvantumhelaing kezelésben mindketten állunk, ha a klienst nem gátolja ebben semmi és kb 20-40 percet vesz igénybe. A kezelés során nagyon gyengéden érintem a testet bizonyos pontokon, pl. csakrákon és egyéb energiapontokon. A két kezem között energiát nem küldök, információs gyógyítás történik a kvantummezőben.
Közben a kliens mély szeretetet, elfogadást érez, így az érzelmi blokkok oldódása miatt előfordulhat sírás,nevetés.
A kezelés alatt a klienst ” fogva tartó” információs mezők átrendeződnek, ezért beindul testében az energia áramlása és így lehetővé válik, hogy a test öngyógyító rendszere is működésbe lépjen.

A Kvantumhealing kezelés 4 szinten hat, így egy kezelés 2-3 hétig “dolgozik” még a találkozás után. Eredményeként hosszú évek óta megoldatlan helyzetek oldódhatnak meg, akár 1-2 kezeléssel. Mivel minden ember más ez egyénileg változhat.

A kliens helyzetétől, állapotától és a felmérések eredményétől függően alkalmazok bármilyen, általam használt kezelést is amelyik eredményre vezet.

Zlatzky Anna

Szívem szerint gyógyítónak mondanám magam, de ezt sajnos nem tehetem. Pedig több száz sikeres kezelés, 30 év tapasztalat és tudás van mögöttem, így inkább az alternatív terápiák szakértőjének nevezném magam.  Speciális területem a spirituális krízis, vagy mai nevén a kundalíni szindróma és az allergia, bármilyen allergia

Részletek

HAMAROSAN

A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezz a szolgáltatásra!

9 + 8 =

Zlatzky Anna

+36 1 269 8211
+36 30 396 11 92

Spirit Központ

1023 Budapest,
Árpád fejedelem útja 3-4. III/1.
kapucsengő: 123

Közösségünk

Kövess minket a közösségi oldalakon és értesülj első kézből az ujdonságokról!