Terapeutáink

a Spirit Központ terapeutái
Zlatzky Anna

Zlatzky Anna

terapeuta, Spirit Központ koordinátor

Szívem szerint gyógyítónak mondanám magam, de ezt sajnos nem tehetem. Pedig több száz sikeres kezelés, 30 év tapasztalat és tudás van mögöttem, így inkább az alternatív terápiák szakértőjének nevezném magam. Speciális területem a spirituális krízis, vagy mai nevén a kundalíni szindróma és az allergia, bármilyen allergia.

1991 óta folyamatosan tanulom és gyakorlom, a különböző alternatív terápiás módszereket.

Büszke vagyok elégedett klienseimre, akik segítségemmel változtak meg, akár egészségügyi, párkapcsolati, karrier-életvezetési, anyagi helyzetükben. Közöttük megtalálhatóak olimpikon sportolók, sikeres művészek de a legnagyobb számban hétköznapi emberek, akiknek az élete pozitív irányba változott meg a segítségemmel.

Szeretettel várlak Téged is, kísérlek utadon, fogom a kezed addig amíg szükséges, termetem gyógyító teredet, hogy az útelágazásoknál a számodra legjobb döntést hozd, azt ami számodra a legtöbbet teremti!

Kapcsolatba tudsz lépni velem: +36 31 7817506 UPC mobilon, vagy a kvantumhealing@gmail.com címen

Pataki Ágnes

Pataki Ágnes

coach, tréner, masszőr, tanító

Pataki Ágnes vagyok. Coach, tréner, masszőr, tanító. 17 éve foglalkozom emberekkel, adom át tudásom.

Több módszert alkalmazok, amely szimpatikus, azzal tudok segíteni. Alább olvashatod a lehetőségeket velem.

Párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás során olyan pároknak tudok segíteni, akik változtatni szeretnének közös megegyezéssel. Valamilyen traumán estek át, megváltozott életkörülményeik miatt elvesztették a harmóniát, esetlegesen megújulni szeretnének, frissíteni a kapcsolatukat. Ez egy folyamat (minimum 6 alkalom), amelyet figyelemmel kísérek, gyakorlatias tanácsokkal segítek. Közös célunk a harmonikus kapcsolat megteremtése. Az első ülés után döntjük el, hogy együtt tudunk e dolgozni. Az ülések során a Dr. Mészáros Ádám tréningjén tanultakat és saját tapasztalataim alkalmazom. Egy alkalom kb 3 órás.

Önismereti tréninget ajánlom azoknak, akik életük bármely területén elágazáshoz értek, döntés előtt állnak, fejleszteni szeretnék Önmagukat, reális önismeretre törekednek. Célunk a testi-lelki egyensúly és a szeretetteljes környezet megvalósítása, Saját egyéniségedre szabottan keresünk módszert és gyakorlatias technikákat. Egy alkalom 60 perces.

LEMangURIA mozgásterápia és masszázst ajánlom csodálatos lélektánc gyógyító hatása mellett, energetizáló, frissítő, regeneráló, sejtmegújító, harmonizáló hatása miatt is. Olyan érzés, mintha a masszázságyon fekve megtáncoltatná valaki a tested. A masszázs egy egyedi melegolajos kezelés, érintésterápia. A test-lélek-szelem szintjén hat egyszerre, ahol minden meridiánpontot érintek. Kismamák, gyermekek részére is szeretettel ajánlom. A LEMangURIA Tánc Tanodában ismertem meg a lélektáncot és a masszázst, több, mint 4 éve alkalmazom. A masszázs alkalmanként 60 perces.

Művészetterápiákat komplexen használom. A mozgás-, képző-, zene- és biblioművészet területein egyénileg és csoportok részére is tartok foglalkozást. Egyéni terápiát rehabilitálás után is javasolják, autoimmun betegségeknél, trauma feldolgozásakor. Jelenleg Szocio/Művészetterapeuta képzésben veszek részt, és beteg gyermekeknek rendszerint segítek tudásommal. Egy alkalom 90 perc.

Tanítom a LEMangURIA HAt Alma energiagyakorlatok elsajátítását, ahol testtudatosságod erősítheted, kapcsolódsz Önmagaddal.

A Kehely tisztítást is tanítom, ahol könnyen megtanulható saját magad feltöltése a mindennapi használatban is.

Specht Szabina

Specht Szabina

alternatív lélekterapeuta

Több éve járom az önismeret útját, ahol az intuíciómra hallgatva olyan módszereket sikerült elsajátítanom, melyek segítségével eddigi ismereteim szerint, a leghatékonyabb lelki támogatást vagyok képes nyújtani.

Kezdetben a Lélekkulcs, később a Theta Healing, majd a Source Memory Healing technikáját sajátítottam el.

Mindig kiemelkedő hangsúlyt fektetek arra, hogy önmagamat folyamatosan fejlesztve váljak hiteles segítővé, aki a feltétel nélküli, tiszta szeretet terében mutatja a következő lépést.

A fő vonal az életemben a meditáció, akár egyéni konzultációról van szó, akár csoportos foglalkozásokról.

Abban hiszek, hogy akkor sikeres egy terápia, ha te magad látod meg a problémád kiindulópontját, ez pedig akkor a leginkább lehetséges, ha te magad újra át is éled azt. Hiába is próbálná bárki más megmondani neked, hogy mit tégy, merre haladj, akkor érzed a sajátodénak, ha valóban benne vagy. Így alkotja a terápia szerves részét a meditáció, ami nem egy tétlen állapot, hanem egy nagyon is aktív, teremtő tevékenység, ahol lehetőséged nyílik akár azonnal megváltoztatni az életed.

Legyen szó bármilyen életterületről, ha úgy érzed elakadtál, nem látod a következő lépést, akkor keress bizalommal, és amíg úgy érzed szükséged van rá, addig ott leszek, segítek, fogom a kezed.

Ne feledd, az első lépés a legnehezebb, de ha már eddig eljutottál, miért adnád fel?

Bármilyen kérdésed van keress bizalommal, szeretettel várom.

Czárné Ginter Lujzi

Czárné Ginter Lujzi

jógaoktató

Szinte már gyerekkorom óta vonzott a keleti kultúra, a színes ruhák, a hennázás és persze a jóga. Abban az időben videó kazettáról jógáztam és könyveket olvastam róla. Akkor még nem mélyedtem el oly mértékben, mint mikor első kisfiammal voltam várandós. Elkezdtem rendszeresen jógázni és gyakorolni a különböző légzéstechnikákat. Ezek sokat segítettek a terhesség ideje alatt és megkönnyítették számomra a vajúdást is. A szülés utáni hetekben már éreztem, hogy hiányzik a jóga. Sőt rájöttem, hogy szívesen foglalkoznék ezzel komolyabban, így kerestem egy kismama és babás jóga oktatói tanfolyamot. A Padma jóga stúdióban végeztem el a kurzust 2016 tavaszán és azóta gyakorlom a hivatást. Célom, hogy minél több kismamának segítsek a szülés fizikai és lelki felkészülésében egyaránt.

Boldizsár Szidónia

Boldizsár Szidónia

jógaoktató

Talán 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szenvedélyes hobbim a lovaglás mellett találkoztam a jógával. Már az első alkalommal tudtam és éreztem hogy szerelem ez.

A kitartott pózok, a légzéstechnikák, a figyelem koncentráltsága, az egyhegyűségre való törekvés, ami lecsendesítette az elmém, hihetetlen megtapasztalások sorozatát indította el. Tudtam hogy a jóga az életem része lesz.

Gyakorlásokkal színes évek után jutottam arra az elhatározásra hogy elvégezzek egy jógaoktató képzést. A hatha jóga a statikus pózokkal, a relaxációval, a pranayamakkal (légzéstechnikák) más jóga fajták kipróbálása után is szívemnek a legkedvesebb maradt.  A Sivananda Hatha  Jógaoktató képzésen mind az ászanák helyes kivitelezése, a jóga filozófiája, a test anatómiája, a meditáció fontos szerepet kaptak. 2013-ban sikeres vizsgát tettem. A hatha jóga az egészség fenntartásán túl a lelki folyamatokat is befolyásolja. Tudatosabbá tesz és pozitívan hat az élet minden területére. (étkezés, alvási szokások, érzelmi megnyilvánulások).

2014-ben Kislányom született aki egy csodálatos világ kapuját nyitotta meg és Neki köszönhetően 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Gyermek Jógaoktató képzést. Az ovis jógában a gyermekek nagymozgásos tevékenységekben (gurulás, kúszás, mászás) , állatokat ,meséket utánzó játékokban vesznek részt amelyeket verssel, mondókával, énekekkel teszünk színesebbé. Így csempésszük az ászanákat a történetekbe és így sajátítják el azokat a tulajdonságokat (pl. érzelmi intelligencia fejlesztése, figyelem-összpontosítás,) amiket a későbbiekben is kamatoztatnak életük során. Az iskolás és a tini jógánál már az ászanák helyes kivitelezése és a gerinc rugalmasságának megőrzése is hangsúlyt kap.

Jelenleg Yin Jógaoktató képzésen veszek részt. A yin jógát hosszan kitartott pózok jellemzik és  közben csendes befelé figyelő meditatív, elmélyült állapot kíséri. Egy földelt, befogadó, a kötőszövetekre, ízületekre fókuszáló mozgásforma. Ebben az ellazult állapotban a meridiánok(energia csatornák) nyomást kapnak és szinte azonnal megtapasztalható tisztító, az ízületeket olajozó hatása. Jótékonyan hat az érzelmekre ,csökkenti a stresszt, a szorongást.

A jóga a felpörgött életemben, csapongó, szélsőséges világomba, nyugalmat és egyensúlyt hozott.  A gyakorlások és a meditációk áldásos hatását hosszan sorolhatnám de talán a legfontosabb az hogy egy olyan belső egyensúlyt találtam ami az életem minden részét-testet és lelket- segíti, támogatja, meghatározóan és pozitívan  formálja.

Ádám András

Ádám András

1970.07.04-én születtem Budapesten. Szakma szerint szakács vagyok, de ezen kívül elég sok mindent megtanultam.

2006-ban ismerkedtem meg és kezdtem el foglalkozni komolyabban a spirituális világgal, nézettel, élettel. Nagyon sok mindent megváltoztatott bennem az életnek ez a nézete. A változás, a tanulás azóta is folyamatos. Nincs olyan, hogy kész, már mindent megtanultam, tanultál! Jelenleg szinte csak ezzel foglalkozom és ebben a szellemiségben próbálom élni az életemet és tartani a programokat.

A programokon energiákat közvetítek, üzeneteket, hangfrekvenciákat adok át. Elsősorban Kryon szöveges üzeneteit, a Hathorok energiáit, üzeneteit, és hangfrekvenciáit közvetítem 2008 óta. El sem tudom mondani, milyen csodálatos érzéssel tölt ez el. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy merje megnyitni magát egy sokkal valóságosabb világnézet előtt.

Dr. Gajdács Éva

Dr. Gajdács Éva

zenei médium

A materiális világbeli szakmám gyógyszerész, a spirituális vállalt feladatom szerint viszont zenei médium vagyok. A zenével már gyerekkoromban megismerkedtem, 10 évig zongoráztam, de sajnos az akkori kötelezően játszott zenék nem tetszettek, úgyhogy 20 évre abba is hagytam a zongorázást.

2013-ban egy személyes konzultáción Kryon tudatta velem, hogy igenis nekem a zenével dolgom van. Akkor kezdtem el újra, de most már szintetizátoron játszani, zenéket közvetíteni, az épp jelenlévő entitások, emberek energiáinak megfelelően.

A zeném Isten szeretetét közvetíti és segít a hallgatóknak az ego elcsendesítésében, szívük megnyitásában, hogy Isten szeretetét be tudják fogadni, megérezni. Csodálatos érzés, mikor megérzem a jelenlévő entitások, Isten szeretetét, energiáját – és boldog vagyok, hogy ezt leközvetíthetem a jelenlévőknek zene formájában.

Szabó Brigitta

Szabó Brigitta

1982.01.12-én születtem Budapesten. Szakmám szerint közgazdász vagyok, de a számok világa nem az én világom. Sosem hittem el, hogy az élet azon sablon alapján működik, amit magunk körül érzékelünk, amit a társadalom ránk erőltetett. Megszületünk, felnövünk, egyik iskola jön a másik után, dolgozunk, családot alapítunk, hajkurászunk fontosnak vélt dolgokat, időnként boldogok vagyunk, és egyszer meghalunk. Valóban csak ennyi jár? 

Tizenéves koromban a spirituális világ iránti érdeklődés a szellemidézésben merült ki… Már akkor is “rajongója” voltam a témának, még ha gyereklábakon is… 2010 óta foglalkozom komolyabban ezzel a merőben más életszemlélettel. Talán sok más emberhez hasonlóan az én tekintetem is egy dolog fordította befelé, önmagam irányába… a csalódás. A rossz dolgok – ha lehet így fogalmazni – nem feltétlenül mindig rosszak. Nekem végül a legszebb ajándékot, a legnagyobb kalandot adta, amit ember valaha kaphat… az Önismeretet. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy az út végére értem volna.

Ez egy folyamatos tanulás, és úton lenni jó. Egy biztos: hogy egyre inkább önmagammá válok és nincs annál szebb dolog, mikor az ember felszabadul annyi év béklyói alól.Nyisd meg a szíved, hogy Te is megélhesd a csodát, ami benned van és ezáltal egy szebb jövőt teremthess magadnak, az emberiségnek. 

Ha elhatároztad, hogy nekivágsz, akkor itt a legjobb helyen vagy. Kívánom hogy találj meg mindent, amire szükséged van és változz velünk!

Köszegi Éva

Köszegi Éva

1996 óta rendszeres jógagyakorló vagyok, nyolc éve csoportos és egyéni jógaórákat tartok, jógatáborokat vezetek.

Budapesten, az Anahita Jógaközpontban 2011-ben szereztem nemzetközileg is elismert jógaoktatói oklevelet. A Himalájai Jóga Központ tanárainak, mestereinek vezetésével pedig folyamatosan továbbképzem magam, főként a jógafilozófia, és a koncentráció, meditáció terén.

Oktatóként célom, hogy felkeltsem az érdeklődést a gyakorlás iránt azokban a keresőkben, akik még nem találtak rá a jóga útjára, hogy a már úton lévőknek inspirációt adjak a mindennapi, elkötelezett gyakorláshoz, és tovább segítsem azokat a gyakorlókat, akik egy elmélyültebb utat keresnek.

A hallgatókkal, résztvevőkkel azokat a tapasztalataimat tudom megosztani, amelyek az én életemet támogatták, illetve támogatják mind a mai napig, és amelyek nyomán szinte észrevétlenül megteremtődik az a külső csend, amely segít megtalálni az utat a belső csend felé.

Egyaránt fontos számomra a testhelyzetek (ászanák), gyakorlása, ezek pontos végrehajtása, a hatások tudatosítása fizikai, lelki, spirituális szinten, valamint a légző-, relaxációs és meditációs gyakorlatok, hogy mindezek együttesen segítsék, támogassák a legfőbb célt, az elme lecsendesítését.

Mind a rendszeres gyakorlás, mind pedig az oktatás terén az elmúlt hosszú évek során szerzett tapasztalataim, alapján hiszem, hogy a jóga gyakorlása szebbé, szeretettelivé teszi a mindennapokat, utat nyit az örömtelibb, békésebb élet, a testi-lelki harmónia megteremtése felé.