Terapeutáink

a Spirit Központ terapeutái
Zlatzky Anna

Zlatzky Anna

terapeuta, Spirit Központ koordinátor

Szívem szerint gyógyítónak mondanám magam, de ezt sajnos nem tehetem. Pedig több száz sikeres kezelés, 30 év tapasztalat és tudás van mögöttem, így inkább az alternatív terápiák szakértőjének nevezném magam. Speciális területem a spirituális krízis, vagy mai nevén a kundalíni szindróma és az allergia, bármilyen allergia.

1991 óta folyamatosan tanulom és gyakorlom, a különböző alternatív terápiás módszereket.

Büszke vagyok elégedett klienseimre, akik segítségemmel változtak meg, akár egészségügyi, párkapcsolati, karrier-életvezetési, anyagi helyzetükben. Közöttük megtalálhatóak olimpikon sportolók, sikeres művészek de a legnagyobb számban hétköznapi emberek, akiknek az élete pozitív irányba változott meg a segítségemmel.

Szeretettel várlak Téged is, kísérlek utadon, fogom a kezed addig amíg szükséges, termetem gyógyító teredet, hogy az útelágazásoknál a számodra legjobb döntést hozd, azt ami számodra a legtöbbet teremti!

Kapcsolatba tudsz lépni velem: +36 31 7817506 UPC mobilon, vagy a kvantumhealing@gmail.com címen

Ádám András

Ádám András

1970.07.04-én születtem Budapesten. Szakma szerint szakács vagyok, de ezen kívül elég sok mindent megtanultam.

2006-ban ismerkedtem meg és kezdtem el foglalkozni komolyabban a spirituális világgal, nézettel, élettel. Nagyon sok mindent megváltoztatott bennem az életnek ez a nézete. A változás, a tanulás azóta is folyamatos. Nincs olyan, hogy kész, már mindent megtanultam, tanultál! Jelenleg szinte csak ezzel foglalkozom és ebben a szellemiségben próbálom élni az életemet és tartani a programokat.

A programokon energiákat közvetítek, üzeneteket, hangfrekvenciákat adok át. Elsősorban Kryon szöveges üzeneteit, a Hathorok energiáit, üzeneteit, és hangfrekvenciáit közvetítem 2008 óta. El sem tudom mondani, milyen csodálatos érzéssel tölt ez el. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy merje megnyitni magát egy sokkal valóságosabb világnézet előtt.

Dr. Gajdács Éva

Dr. Gajdács Éva

zenei médium

A materiális világbeli szakmám gyógyszerész, a spirituális vállalt feladatom szerint viszont zenei médium vagyok. A zenével már gyerekkoromban megismerkedtem, 10 évig zongoráztam, de sajnos az akkori kötelezően játszott zenék nem tetszettek, úgyhogy 20 évre abba is hagytam a zongorázást.

2013-ban egy személyes konzultáción Kryon tudatta velem, hogy igenis nekem a zenével dolgom van. Akkor kezdtem el újra, de most már szintetizátoron játszani, zenéket közvetíteni, az épp jelenlévő entitások, emberek energiáinak megfelelően.

A zeném Isten szeretetét közvetíti és segít a hallgatóknak az ego elcsendesítésében, szívük megnyitásában, hogy Isten szeretetét be tudják fogadni, megérezni. Csodálatos érzés, mikor megérzem a jelenlévő entitások, Isten szeretetét, energiáját – és boldog vagyok, hogy ezt leközvetíthetem a jelenlévőknek zene formájában.

Szabó Brigitta

Szabó Brigitta

1982.01.12-én születtem Budapesten. Szakmám szerint közgazdász vagyok, de a számok világa nem az én világom. Sosem hittem el, hogy az élet azon sablon alapján működik, amit magunk körül érzékelünk, amit a társadalom ránk erőltetett. Megszületünk, felnövünk, egyik iskola jön a másik után, dolgozunk, családot alapítunk, hajkurászunk fontosnak vélt dolgokat, időnként boldogok vagyunk, és egyszer meghalunk. Valóban csak ennyi jár? 

Tizenéves koromban a spirituális világ iránti érdeklődés a szellemidézésben merült ki… Már akkor is “rajongója” voltam a témának, még ha gyereklábakon is… 2010 óta foglalkozom komolyabban ezzel a merőben más életszemlélettel. Talán sok más emberhez hasonlóan az én tekintetem is egy dolog fordította befelé, önmagam irányába… a csalódás. A rossz dolgok – ha lehet így fogalmazni – nem feltétlenül mindig rosszak. Nekem végül a legszebb ajándékot, a legnagyobb kalandot adta, amit ember valaha kaphat… az Önismeretet. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy az út végére értem volna.

Ez egy folyamatos tanulás, és úton lenni jó. Egy biztos: hogy egyre inkább önmagammá válok és nincs annál szebb dolog, mikor az ember felszabadul annyi év béklyói alól.Nyisd meg a szíved, hogy Te is megélhesd a csodát, ami benned van és ezáltal egy szebb jövőt teremthess magadnak, az emberiségnek. 

Ha elhatároztad, hogy nekivágsz, akkor itt a legjobb helyen vagy. Kívánom hogy találj meg mindent, amire szükséged van és változz velünk!

Andorfiné Márta

Andorfiné Márta

Andorfiné Mártának hívnak és Veresegyházon élek 5 éves kislányommal és férjemmel.

Sportoktatással és mentálhigiéniával foglalkozom közel 20 éve. Gerincgimnasztika,  stretching és meditációs órákat tartok.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a mozgás és a pozitív szemlélet mód életet átalakító hatását.

Egyéni és csoportos gerincgimnasztika, stretching és meditációs foglalkozásaimon személyesen van lehetőség megtapasztalni, hogy a test és az elme karban tartása milyen hatásosan és rövid időn belül elindítja a változást az életünk minden területén.

Így történt velem is és számos embertársammal, melyet végigéltem pályafutásom alatt.

Várok mindenkit szeretettel egyéni és csoportos stretching, meditáció és gerincgimnasztika óráimra.