Terapeutáink

a Spirit Központ terapeutái
Zlatzky Anna

Zlatzky Anna

terapeuta, Spirit Központ koordinátor

Szívem szerint gyógyítónak mondanám magam, de ezt sajnos nem tehetem. Pedig több száz sikeres kezelés, 30 év tapasztalat és tudás van mögöttem, így inkább az alternatív terápiák szakértőjének nevezném magam. Speciális területem a spirituális krízis, vagy mai nevén a kundalíni szindróma és az allergia, bármilyen allergia.

1991 óta folyamatosan tanulom és gyakorlom, a különböző alternatív terápiás módszereket.

Büszke vagyok elégedett klienseimre, akik segítségemmel változtak meg, akár egészségügyi, párkapcsolati, karrier-életvezetési, anyagi helyzetükben. Közöttük megtalálhatóak olimpikon sportolók, sikeres művészek de a legnagyobb számban hétköznapi emberek, akiknek az élete pozitív irányba változott meg a segítségemmel.

Szeretettel várlak Téged is, kísérlek utadon, fogom a kezed addig amíg szükséges, termetem gyógyító teredet, hogy az útelágazásoknál a számodra legjobb döntést hozd, azt ami számodra a legtöbbet teremti!

Kapcsolatba tudsz lépni velem: +36 31 7817506 UPC mobilon, vagy a kvantumhealing@gmail.com címen

Andorfiné Márta

Andorfiné Márta

Andorfiné Mártának hívnak és Veresegyházon élek 5 éves kislányommal és férjemmel.

Sportoktatással és mentálhigiéniával foglalkozom közel 20 éve. Gerincgimnasztika,  stretching és meditációs órákat tartok.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a mozgás és a pozitív szemlélet mód életet átalakító hatását.

Egyéni és csoportos gerincgimnasztika, stretching és meditációs foglalkozásaimon személyesen van lehetőség megtapasztalni, hogy a test és az elme karban tartása milyen hatásosan és rövid időn belül elindítja a változást az életünk minden területén.

Így történt velem is és számos embertársammal, melyet végigéltem pályafutásom alatt.

Várok mindenkit szeretettel egyéni és csoportos stretching, meditáció és gerincgimnasztika óráimra.

Keserű Judit

Keserű Judit

ayurvedikus masszőr

Alapképzettségem szerint egészségügyis vagyok, intenzív szakápoló, főallásban.

Az ayurvedikus masszázzsal 4 éve foglalkozom. Székesfehérváron végeztem az oktatást, indiai mestertől kaptam a tanítást.

Reiki tanfolyamot is végeztem kaptam beavatást, így a szeretetenergia áramlását a munkám során alkalmazom.

Tudásommal és a munkámmal az embereknek pihenést, megnyugvást testi-lelki regenerálódást nyújtok. Elhívatottságom sokat segít a kezelések során.

Várok mindenkit nagy szeretettel.

Császár Tünde

Accesss Bars és Access Facelift kezelő

2017 szeptembere óta a Semmelweis Egyetem Pető András Karán vagyok konduktor hallgató. A konduktív pedagógia alapelvei között első helyen szerepel a holisztikus szemlélet. Ennek a fajta látásmódnak a birtoklása és folyamatos felszínre hozása, átadása meghatározó szerepet tölt be az életfeladataim körében. Magam és az intézetben folytatott tanulmányaim arra ösztönöznek folyton, hogy új, a gyermekek, az emberek előrelépését, személyes és kollektív fejlődését szolgáló különböző megközelítéseket, módszereket keressek. Így kerültem kapcsolatba először a gimnáziumi éveim alatt az Access Consciousness-sel. Meghatározó változásokat indított el egy fejkezelés, ami arra motivált, hogy én is elsajátítsam az alapokat. Aztán ahogy tanul az ember, nyílik tovább minden. Ez a folyamat állandó, ha valaki kereső.

Mindenkinek más hozzájárulás lehet egy Access kezelés az élet bármely területén…

Mi más lehetséges még?

Szeretettel és örömmel várlak 😊

Annus Nikoletta

Annus Nikoletta

A mozgás mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Óvodás korom óta úszom. Ma is aktív masters versenyzőként azt gondoltam, nekem soha semmi bajom nem lesz, hiszen sportolok és egészségesen élek. 20 évesen mit sem tudtam a derékfájásról… aztán szép lassan, ahogy az évek teltek, köszönhetően az ülőmunkának, az autóban vezetéssel töltött óráknak nekem is egyre többet fájt a derekam, a hátam. Évekig nem foglalkoztam vele, igazából megtanultam ezzel együtt élni. Sajnos 3 évvel ezelőtt oda jutottam, hogy a fájdalom már kibírhatatlan volt. Dolgozni, sportolni és versenyezni sem tudtam már. Hideg zuhanyként ért a diagnózis, L IV-V porckorongsérv, felette és alatta is nagymértékű kopások, instabilitás. Nem igazán tudtam mit tegyek, orvostól orvosig járva, módszert módszerre váltva semmi nem hozott tartós javulást. 2018 tavaszán már elviselhetetlen fájdalmaim voltak és olyan nagymértékben zsibbadt a jobb lábam, hogy az orvosom azonnali műtétet javasolt, mégpedig ventrális stabilizáló műtétet az ágyéki gerincszakaszon (ún.:fúziós műtét). Lefordítva, összecsavarozták volna a csigolyákat, többet is, az ágyéki szakaszon.

Beleástam magam a gerinc tudományába, mindent, amit csak találtam erről a témáról elolvastam.
Közben tanultam és megismertem a gerinc rendszerét, miszerint csodával határos módon alakítható és megfelelő eszközökkel gyógyítható műtéti eljárás nélkül is. Műtétről hallani sem akartam….sem gyógyszerekről…sem injekciókról…
Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet a spirálstabilizációs terápiára.
Soha nem hallottam róla, de eldöntöttem, hogy utolsó lehetőségként esélyt adok neki. Elvégeztem az alap tanfolyamot és minden nap gyakorolok azóta is.
Nagyon lassan, de hétről hétre érezhetően javult az állapotom.
Három hónap után egyáltalán nem fájt a derekam, tele voltam újra energiával, vidámabban teltek a napjaim és visszatérhettem a sporthoz, versenyzéshez is.
Közben én is oktatóvá váltam Richter Katalinnál, aki a spirálstabilizáció módszerének magyarországi meghonosítója. Mindezt tettem azért, hogy segítsek azoknak, akik hasonló cipőben járnak.
Hosszú út volt ez, sok-sok tapasztalással.
Van remény, de csak ha teszel is érte.
Várlak szeretettel tanfolyamaimon vagy az egyéni terápiás órákon.

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Tel: + 36 30 573 2246

spsbudapest@gmail.com

Horváth Mira

Horváth Mira

lélekterapeuta

“Szeretettel köszöntelek, anyagi világban időző Lélek!

A nevem Horváth Mira,  Lélekterapeuta vagyok. Célom, hogy szolgálatodba állítsam tudásom  életed nehézséggel teli pillanataiban.
Elgondolkodtál már azon, hogy meg tudod-e élni teljes mértékben örömeidet és bánataidat ebben a teljesítménykényszeres rohanásban ?
Látod Léted valódi értékét?
Tudsz -e Önmagad számára  kielégítő választ adni arra, hogy mi a karma, a sors és a végzet ?
Mit érzel ha egyedül vagy és túl nagy a csend?
Létezik egy 5000 éves csillagbölcselet, melyben válaszokra  találsz.
A védikus filozófia  és  asztrológia olyan önismereti és előrejelzést adó rendszer, melynek tökéletessége már azt sejteti, hogy nem ember keze alkotta.
A mitológia  szerint Krisna adta át bölcseinek, hogy segítségére legyen a Lelkeknek az önmegvalósításban.
A Lélek tudománya.
Feltárja a karmát és a jellemet, megmutatja, milyen életszakasz következik, de a legfontosabb , hogy hogyan tud a Lélek kapcsolatba kerülni a Forrással, amitől az elme elcsendesül és a szív megnyugszik.

Bejelentkezés:

horvathmira47@gmail.com
Telefon: 06309934576

Gergely Melinda

Gergely Melinda

Gergely Melinda vagyok, masszázs, automatikus blokkoldás és Théta technikák alkalmazásával, közvetitőként a Teremtő és kliens között gyógyitóként működök.
A Théta technika az azonnali gyógyulás és problémamegoldás kulcsa.
Akadály lehet a hitrendszer, ami késleltetheti vagy teljesen megakadályozza a megvalósulást, ez hitmunkával, hitrendszer cserével és érzelemmunkával korrigálható.
Ahol nem jön létre az oldás, ott leásás technikával a probléma gyökerét megtalálva és feloldva, megszüntethető maga a probléma.
A Théta munka által létrehozható MANIFESZTACIÓ, egy egészségesebb és szebb jövő. BŐSÉG, Szépség, erények, boldog párkapcsolat.
Szeretettel várlak benneteket a Spirit központban!
Alap kezeléseim: teljes test masszázs thetában blokkoldással 90 perc,
hátmasszázs thétában blokkoldással 60 perc,
arc/sz/építő masszázs thétában blokkoldással,
vákuumos helyi fogyasztás 50 perc,
ásás, theta konzultáció.