Zlatzky Anna

terapeuta, a Spirit Központ koordinátora

 

Szívem szerint gyógyítónak mondanám magam, de ezt sajnos nem tehetem. Pedig több száz sikeres kezelés, 30 év tapasztalat és tudás van mögöttem, így inkább az alternatív terápiák szakértőjének nevezném magam.

Speciális területem a spirituális krízis, vagy mai nevén a kundalíni szindróma és az allergia, bármilyen allergia.

1991 óta folyamatosan tanulom és gyakorlom, a különböző alternatív terápiás módszereket.

Büszke vagyok elégedett klienseimre, akik segítségemmel változtak meg, akár egészségügyi, párkapcsolati, karrier-életvezetési, anyagi helyzetükben. Közöttük megtalálhatóak olimpikon sportolók, sikeres művészek de a legnagyobb számban hétköznapi emberek, akiknek az élete pozitív irányba változott meg a segítségemmel.

Szeretettel várlak Téged is, kísérlek utadon, fogom a kezed addig amíg szükséges, termetem gyógyító teredet, hogy az útelágazásoknál a számodra legjobb döntést hozd, azt ami számodra a legtöbbet teremti!

Kapcsolatba tudsz lépni velem: +36 31 7817506 UPC mobilon, vagy a kvantumhealing@gmail.com címen

ZLATZKY ANNA SZOLGÁLTATÁSAI

Kvantumgyógyítás

A tudatosság, éber tudat, ébredj tudatodra, ma mindennapi kifejezésnek számítanak, akár pl. a vásárlással kapcsolatban is, ugyanakkor a szavakon nem mindig ugyanazt értjük. A kvantumgyógyítással összefüggésben mit jelentenek? Tudatosság, tudatosodás, amikor felébredsz a Tudatoságodra, akkor ráébredsz, hogy nem csak az a test és elme vagy amit eddig hittél magadról.